Velkommen


Hørsholm Idrætspark danner i 2017 rammen for Dania Cup. Ombygninger på Herlufsholm Idrætscenter, der lagde faciliteter til Dania Cup i både 2008, 2011 og 2014 har betydet, at idrætscentret ikke længere kan tilbyde de faciliteter, som vi anser som nødvendige for at kunne gennemføre et stort, internationalt orienteret agilitystævne.

Derfor har vi valgt at flytte til nye omgivelser. Vores valg er faldet på Hørsholm Idrætspark, der er beliggende i det skønne Nordsjælland, midt mellem Helsingør og København. Idrætsparken rummer rigtig fine faciliteter i form af store, sammenhængende græsarealer, gode bade- og omklædningsfaciliteter, idrætshal og svømmehal samt et meget lækkert cafeteria, som kan håndtere forplejningen af stævnedeltagere og officials.

Under Dania Cup 2017 vil der som tidligere år være mulighed for at løbe agility 6 af de 7 dage, som stævnet varer. Onsdagen er afsat til hviledag. Vi påtænker dog på hviledagen at tilbyde faciliteterne til det danske agilitylandshold for evt. afholdelse af agility workshops, hvor overskuddet fra disse ubeskåret vil gå til landsholdet – en idé vi tidligere med held har afprøvet. I skrivende stund ved vi dog ikke, om agilitylandsholdet ønsker at benytte sig af tilbuddet.

Det er vores håb, at vi kan gennemføre endnu en uforglemmelig agilityuge med glade ekvipager fra ind- og udland, der på trods af landegrænser og sprogbarrierer vil knytte mange nye venskaber, og hvor respekten for hunden, konkurrenterne og agilitysporten er i højsædet. Vi krydser fingre for en hel uge med dejlig dansk sommer og sol.