Velkommen


Hørsholm Idrætspark danner igen i 2020 rammen for Dania Cup.  

Hørsholm Idrætspark, der er beliggende i det skønne Nordsjælland midt mellem Helsingør og København, rummer rigtig fine faciliteter i form af store, sammenhængende græsarealer, gode bade- og omklædningsfaciliteter, idrætshal og svømmehal samt et meget lækkert cafeteria, som kan håndtere forplejningen af stævnedeltagere og officials.

Under Dania Cup 2020 vil der som tidligere år være mulighed for at løbe agility 6 af de 7 dage, som stævnet varer. Onsdagen er afsat til hviledag. Vi overvejer dog på hviledagen at tilbyde faciliteterne til det danske agilitylandshold for evt. afholdelse af agility workshops, hvor overskuddet fra disse ubeskåret vil gå til landsholdet – en idé vi tidligere med held har afprøvet. I skrivende stund ved vi dog ikke, om agilitylandsholdet ønsker at benytte sig af tilbuddet.

Det er vores håb, at vi kan gennemføre endnu en uforglemmelig agilityuge med glade ekvipager fra ind- og udland, der på trods af landegrænser og sprogbarrierer vil knytte mange nye venskaber, og hvor respekten for hunden, konkurrenterne og agilitysporten er i højsædet. Vi krydser fingre for en hel uge med dejlig dansk sommer og sol.